HTML

Egy próbát megért?

2013.03.13. 23:56 kld

„Ne legyen újraválasztható az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke - javasolja Navracsics Tibor a parlamentnek kedden benyújtott módosító indítványában” - értesült a közvélemény csaknem egy évvel ezelőtt. Miután pedig kiderült, hogy még ennek a Fidesz számára igen előnyös, mert Szájerné Handó Tündét további hosszú évekre hivatalában hagyó félmegoldásnak az ötlete sem saját kútfőből, hanem a Velencei Bizottságban született, nem volt meglepő, hogy a testület utóbb üdvözölte a saját javaslatának végrehajtását. Később pedig maga Thorbjorn Jagland Európa Tanácsi főtitkár is igen nagy megelégedéssel nyugtázta az „eredményt”.

„A Kormány a mai napon döntést hozott arról, hogy megszünteti az Országos Bírói Hivatal elnökének újraválaszthatóságát” - jelentette be Navracsics Tibor Jagland Európa Tanácsi főtitkárhoz címzett levelében szűk egy évvel később, miután fény derült az átverésre.

Természetesen az erkölcsi magasabbrendűségnek kijáró illő tisztelettel, de mégis megkérdezném: pontosan hogy a fészkes fenébe volt ez elképzelve?

Szólj hozzá!

Címkék: Fidesz Navracsics

A bejegyzés trackback címe:

https://robaj.blog.hu/api/trackback/id/tr105133726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása